مجله ياس تنها

آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه آموزش آشپزي - خانم هاي عزيز امروز با ما همراه شويد تا با طرز تهيه پاي گوشت ايرلندي آشنا شويد . . .مجله ياس تنها - آموزش آشپزي * مواد لازم:سیب زمینی ۴ عدد بزرگکره ۱

طرز تهيه پاي گوشت ايرلندي

آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه آموزش آشپزي - خانم هاي عزيز امروز با ما همراه شويد تا با طرز تهيه پاي گوشت ايرلندي آشنا شويد . . .مجله ياس تنها - آموزش آشپزي * مواد لازم:سیب زمینی ۴ عدد بزرگکره ۱

آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه

آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه
  • موضوع : آشپزي ,
  • آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه

    آموزش آشپزي - خانم هاي عزيز امروز با ما همراه شويد تا با طرز تهيه پاي گوشت ايرلندي آشنا شويد . . .

    مجله ياس تنها - آموزش آشپزي

    * مواد لازم:
    سیب زمینی ۴ عدد بزرگ

    کره ۱ قاشق غذاخوری

    پیاز کاملاً خرد و ریز شده ۱ قاشق غذاخوری

    پنیر چدار رنده شده یک چهارم پیمانه

    نمک و فلفل

    هویج، خرد شده ۵ عدد

    روغن گیاهی ۱ قاشق غذاخوری

    پیاز خرد شده ۱ عدد

    گوشت چرخ شده، بدون چربی ۵۰۰ گرم

    آرد ۲ قاشق غذاخوری

    سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

    آب گوشت سه چهارم پیمانه

    * روش تهیه:
    * پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را داخل یک قابلمه آب، همراه با کمی نمک بجوشانید. سیب زمینی‌ها می‌بایست حدود ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بپزند، ولی نباید خیلی نرم و شل شوند. آن‌ها را بیرون بیاورید و بکوبید.

    * سپس کره، پیاز کاملاً خرد شده و یک چهارم پیمانه پنیر را با سیب زمینی کوبیده شده مخلوط نمایید و به آن‌ها مقداری نمک و فلفل بزنید.

    * مجدداً مقداری آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هویج را داخل آن بریزید تا حدود ۱۵ دقیقه بپزد، ولی نباید خیلی نرم شود. هویج پخته شده را بکوبید.

    * دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

    * روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه نمایید و سرخ کنید تا رنگ گوشت تیره‌تر شود. آرد را به آن‌ها بیفزایید تا حدود ۱ دقیقه همراه گوشت حرارت ببیند. سس گوجه و آب گوشت را داخل مخلوط گوشت بریزید و دمای گاز را زیاد کنید.

    * وقتی آب گوشت شروع به جوشیدن کرد، دمای گاز را کاهش دهید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. (می‌توانید از نخود فرنگی هم در ترکیب گوشت اضافه نمایید)

     گوشت را به یک ظرف پیرکس منتقل نمایید. روی آن یک لایه از هویج کوبیده شده بریزید و روی آن‌ها را با ترکیب سیب زمینی بپوشانید و باقیمانده پنیر را روی آن‌ها بریزید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده، قرار دهید تا سطح پنیر تیره رنگ شود.

    باشگاه خبرنگاران جوان

  • تاريخ ارسال : چهارشنبه 02 تير 1400
  • منتشر کننده : مجله ياس تنها
مطالب مرتبط