طرز تهيه ميرزا قاسمي خوشمزه

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه ميرزا قاسمي خوشمزه


12:22 , یکشنبه 07 شهريور 1400

طرز تهيه ميرزا قاسمي خوشمزه

طرز تهيه ميرزا قاسمي خوشمزه

در بخش آشپزي امروز مي خواهيم شما خانم هاي عزيز را با طرز تهيه ميرزا قاسمي آشنا کنيم همراه ما باشيد

مجله ياس تنها www.myas.ir

* مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی:

سیر ۴ حبه

بادمجان ۶ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

روغن مایع به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


* طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی:

۱. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.

۲. مرحله سخت کندن پوست بادمجان‌ها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را  کاملا له کنید.

۳. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.

۴. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجه‌ها را اضافه کنید.

۵. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.

۶. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.

منبع: ايرنا

توجه : تمام حقوق مطالب براي هايپرتمپ محفوظ مي باشد.

مطالب مرتبط با پست جاري