• صفحه اصلي
  • مجله ياس تنها

    امروز سه شنبه 28 دی 1400 شما در مجله ياس تنها هستيد.
    تبليغات

    تبليغات ارزان قيمت در اينجا - 09365614372

    به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

    به سايت مجله ياس تنها خوش آمديد

    مجله ياس تنها

    مجله ياس تنها

    آموزش درست کردن سس گوجه فرنگي در خانه

    آموزش درست کردن سس گوجه فرنگي در خانه

    آموزش درست کردن سس گوجه فرنگي در خانه

    بخش آشپزي مجله ياس تنها مي خواهد امروز شما را با طرز تهيه سس گوجه فرنگي آشنا کند همراه ما باشيد

    سس گوجه‌فرنگی از آن چاشنی‌هایی است که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود و پیوندی که با غذاهای فست‌فودی دارد، جدانشدنی است.

    به همین دلیل هم هست که علاقه زیادی به این سس وجود دارد؛ اما به هرحال هر محصول کارخانه‌ای به دلیل افزودنی‌هایش ضررهایی هم دارد. چه بهتر که وقتی از یک محصول خوراکی زیاد استفاده می‌کنیم، خودمان در خانه آن را تهیه کنیم. سس گوجه‌فرنگی را هم می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

    * مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی:

        روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
        گوجه فرنگی: ۱۰ عدد
        سرکه سفید یا بالزلمیک: ۳ قاشق غذاخوری
        سیر: ۶ حبه
        نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
        فلفل سفید و انواع ادویه‌های دلخواه: به میزان دلخواه

    * طرز تهیه و دستور پخت سس گوجه‌فرنگی:

    ۱. برای تهیه سس گوجه فرنگی در منزل لازم است ابتدا گوجه فرنگی‌ها را از سمت پایین به صورت به شکل + برش دهید.

    ۲. سپس داخل قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید گوجه‌ها را در درون قابلمه به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

    ۳. بعد از مدت زمان ذکر شده گوجه‌ها را از درون قابلمه بیرون آورید و بعد از این که گوجه‌ها خنک شدند پوست آنها را بگیرید.

    ۴. سپس گوجه فرنگی‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به همراه ۴ حبه سیر آنها را در درون قابلمه بریزید و سپس قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و در قابلمه را ببندید.

    ۵. بعد از ۱۵ دقیقه گوجه فرنگی‌ها را از قابلمه به صافی مناسبی بریزید و با کمک پشت قاشق گوجه‌ها را فشار دهید تا آب آنها خارج شود.

    ۶. سپس آب گوجه فرنگی صاف شده را داخل قابلمه تمیزی بریزید و دوباره قابلمه را بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید. می‌توانید دو حبه سیر نیز به آب گوجه‌ها اضافه کنید تا سس کچاپ شما عطر و طعم بهتری داشته باشد.

    ۷. بعد از چند دقیقه روغن زیتون و سرکه و فلفل سایه و نمک و هر نوع ادویه دلخواهی را به سس اضافه کنید.

    ۸. بعد از این که سس به غلظت مناسبی رسید آن را از روی شعله گاز بردارید.

    منبع: ايرنا

    پايان مطلب//

    مطالب مشابه با اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]