طرز تهيه لوبيا و گوشت يک غذاي کاشاني
بخش آشپزي : خانم هايي که علاقه به درست کردن غذاهاي محلي دارند با ما همراه شوند تا با طرز تهيه لوبيا و گوشت که غذاي محلي کاشان است آشنا شوند
مجله ياس تنها آموزش اشپزي
لوبیا و گوشت
از غذاهای که در سفر به کاشان می توان طعم آن را چشید گوشت و لوبیا است. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه میشود، معمولا در قابلمههای مسی طبخ میشود.
+ مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر
گوشت گوسفند: ۱۰۰ گرم (بهتر است گوشت دنده باشد)
سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲ پیمانه
برنج: ۱/۳ پیمانه
پیاز :یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه
+ طرز تهیه:
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه میگذاریم و کف حاصل از گوشت را میگیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت و لوبیا نیم پز شود.
(نیم ساعت زودپز یا یکساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه میکنیم.
منبع: ايرنا
- دسته بندي شده در : آشپزي
- نويسنده : مجله ياس تنها
- تاريخ ارسال : چهارشنبه 19 آبان 1400
- تعداد ديدگاه : 0