• صفحه اصلي
  • مجله ياس تنها

    امروز دوشنبه 27 دی 1400 شما در مجله ياس تنها هستيد.
    تبليغات

    تبليغات ارزان قيمت در اينجا - 09365614372

    به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

    به سايت مجله ياس تنها خوش آمديد

    مجله ياس تنها

    مجله ياس تنها

    طرز تهيه لوبيا و گوشت يک غذاي کاشاني

    طرز تهيه لوبيا و گوشت يک غذاي کاشاني

    طرز تهيه لوبيا و گوشت يک غذاي کاشاني

    بخش آشپزي : خانم هايي که علاقه به درست کردن غذاهاي محلي دارند با ما همراه شوند تا با طرز تهيه لوبيا و گوشت که غذاي محلي کاشان است آشنا شوند

    مجله ياس تنها آموزش اشپزي

    لوبیا و گوشت

    از غذاهای که در سفر به کاشان می توان طعم آن را چشید گوشت و لوبیا است. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می‌شود، معمولا در قابلمه‌های مسی طبخ می‌شود.

    + مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر

    گوشت گوسفند: ۱۰۰ گرم (بهتر است گوشت دنده باشد)
    سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: ۵۰۰ گرم
    لوبیا سفید: ۲ پیمانه
    برنج: ۱/۳ پیمانه
    پیاز :یک عدد
    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه

    + طرز تهیه:

    قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می‌گذاریم و کف حاصل از گوشت را می‌گیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شود.

    (نیم ساعت زودپز یا یکساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می‌کنیم.

    منبع: ايرنا

    مطالب مشابه با اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]