• صفحه اصلي
  • مجله ياس تنها

    امروز دوشنبه 27 دی 1400 شما در مجله ياس تنها هستيد.
    تبليغات

    تبليغات ارزان قيمت در اينجا - 09365614372

    به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

    به سايت مجله ياس تنها خوش آمديد

    مجله ياس تنها

    مجله ياس تنها

    طرز تهيه گشنيز پلو با مرغ زعفراني

    طرز تهيه گشنيز پلو با مرغ زعفراني

    طرز تهيه گشنيز پلو با مرغ زعفراني

    آموزش آشپزي - خانم هاي گرامي امروز هم با يک آموزش آشپزي جديد در خدمت شما هستيم آموزش تهيه گشنيزپلو با مرغ زعفراني خوشمزه

    مجله ياس تنها بخش آشپزي

    * مواد لازم

        برنج ۲ پیمانه
        گشنیز خرد شده ۱ لیوان
        سینه مرغ ۱ عدد
        پیاز ۱ عدد متوسط
        زعفران دم کرده دو سه قاشق غذا خوری
        نمک و فلفل
        دارچین
        زردچوبه
        رب گوجه نصف قاشق مرباخوری

    * طرز تهیه

    برنج رو اگه وقت داشتید از قبل خیس کنید و بعدم آبکش کنید.

    گشنیز تازه رو بعد از شستشو خرد کنید و به برنج آبکش اضافه کنید و ته دیگ دلخواهتون رو بذارید و برنج رو دم کنید.

    پیاز رو ریز خرد کنید و در مقداری روغن روی حرارت کم تفت بدید تا سبک و طلایی رنگ بشه

    سینه مرغ رو به تکه‌های کوچیک برش بزنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و حرارت رو کمی بالا ببرید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کنه.

    مجددا حرارت رو کم کنید و ادویه‌ها و رب گوجه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید

    حالا زعفران رو اضافه کنید و اگه لازمه نصف استکان آب هم روی مرغ‌ها بریزید و اجازه بدید روی حرارت ملایم ۱۰-۱۵ دقیقه بپزه. نهایتا چند قطره لیموی تازه بهش اضافه کنید.

    غذا آماده‌ی سرو هست.

    برای مهمونی اگه خواستید این غذای خوشمزه رو آماده کنید بهتره از تکه‌های بزرگ مرغ استفاده کنید. مثلا از ران کامل استفاده کنید. طبیعیه که زمان پخت مرغ هم بالاتر میره و لازمه ۱ ساعتی اجازه بدید تا کاملا بپزه

    منبع: پارسينه

    مطالب مشابه با اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]