کشف 50 کيلوگرم مواد مخدر در اردبيل
اخبار اردبيل - دادستان عمومی و انقلاب اردبیل از کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر از قاچاقچیان در این استان خبر داد. .. .
مجله ياس تنها - به گزارش ایرنا، سیدعبدالله طباطبایی روز دوشنبه گفت: در پی گزارشی مبنی بر اینکه افرادی با هویت های معلوم با استفاده از یک دستگاه کامیون باری در پوشش بار مرکبات مقدار ۵۰ کیلوگرم تریاک را از تهران به اردبیل قاچاق می کنند، بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.
// وی افزود: با پیگیریهای انجام شده از جانب دادسرای مرکز استان و با صدور دستور لازم قضایی و همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان این کامیون شناسایی و توقیف شد.
// وی اظهار کرد: ماموران در بازرسی از این کامیون این مقدار مواد مخدر از نوع تریاک کشف کردند و کامیون حامل مواد مخدر بعد از تخلیه بار مرکبات به پارکینگ منتقل و متهمان با صدور قرار مناسب راهی زندان شدند.
// دادستان عمومی و انقلاب اردبیل بیان کرد: سوداگران مرگ بدانند تشکیلات قضایی استان در برخورد قانونی با قاچاقچیان مواد مخدر هیچ مماشاتی نخواهد داشت و در این زمینه هیچ خط قرمزی متصور نیست.
منبع: ايرنا
- دسته بندي شده در :
- نويسنده : مجله ياس تنها
- تاريخ ارسال : دوشنبه 11 بهمن 1400
- تعداد ديدگاه : 0