کدام افراد نبايد عدس بخورند؟
-
پزشکي
کدام افراد نبايد عدس بخورند؟
پزشکي - عدس خواص و فوايد زيادي دارد اما با همه فوايدي که دارد بعضي افراد نبايد عدس بخورند . .
مجله ياس تنها - عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید است؛ زیرا سرشار از فیبر است.
Anya Schwingel-Exner متخصص تغذیه آلمانی گفت: فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک میکند. عدس همچنین سرشار از ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم است.
- علاوه بر این، عدس سرشار از پروتئین است. عدس خشک حاوی بیش از ۲۰ درصد پروتئین است؛ در حالی که این درصد در پخت و پز بین ۵ تا ۹ درصد متغیر است.
با ترکیب عدس با غلات مانند نان سبوس دار و ماکارونی میتوان تمام عناصر پروتئینی مورد نیاز بدن را بدون نیاز به گوشت و لبنیات تامین کرد. بنابراین عدس جزء کلیدی رژیم گیاهخواری است.
این کارشناس تغذیه آلمانی گفت: عدس برای مبتلایان به نقرس مضر است؛ زیرا حاوی پورین است که در بدن به اسید اوریک تبدیل میشود که به نوبه خود مشکلات نقرس را تشدید میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان