طرز تهيه مرباي خيار چنبر خوشمزه

طرز تهيه مرباي خيار چنبر خوشمزه

بخش آشپزي - مرباي خيار چنبر يکي از مرباهاي خوشمزه است که در ادامه با طرز تهيه اين مربا آشنا ميشويد

مربای خیار چنبر علاوه بر خوشمزگی از خواص خود خیار نیز بهره مند است مانند کمک به هضم غذا، سلامت سیستم کلیوی، کاهش التهاب، مبارزه با کرم روده، کمک به درمان آلزایمر و کمک به کاهش یبوست از خاصیت های خوب خیار است. امروز در ساعد نیوز طرز تهیه مربای خیار چنبر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

* مواد لازم برای مربای خیار چنبر

    خیار چنبر ۱ کیلوگرم
    شکر ۲ کیلوگرم
    آب آهک ۵ لیوان
    هل ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
    رنگ خوراکی سبز کمی
    آبلیمو ۱/۲ استکان

*  طرز تهیه مربای خیار چنبر

    خیار چنبر هارا خوب شسته و پوست میکنیم وتخم های وسطش را خالی میکنیم و به صورت دلخواه برش میدهیم.
    سپس خیارهارا در آب آهک ۵ساعت میخوابانیم
    سپس خیارهارا در آبسرد ریخته میگذاریم ۵ساعت بماند در این میان آب آنها را چند بار عوض میکنیم و بعد در آبکش میریزیم.
    سپس در آب در حال جوش میریزیم میگذاریم ده دقیقه بجوشد و بعد ده دقیقه در آبسرد ریخته و آبکش میکنیم.
    در قابلمه ای سه لیوان آب به همراه شکر میریزیم و میگذاریم تا قوام بیایید بعد خیارها را در آن ۲۰دقیقه میجوشانیم.
    در آخر هل و گلاب به دلخواه و رنگ سبز خوراکی و آبلیمو ریخته و از روی حرارت بر میداریم.

منبع: ساعد نيوز

بازنشر: بخش آشپزي مجله ياس تنها

مطالب مشابه با اين مطلب

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]