آموزش درخت کاري به روش نوين
سبک زندگي - اگر قصد درخت کاري داريد حتما بايد به نکاتي توجه کنيد . در ادامه روش هاي درخت کاري را به شما آموزش مي دهيم
مجله ياس تنها - یک عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور ضمن بیان اینکه در روز درختکاری، نهالهای بسیاری کاشته میشوند اما فقط تعداد کمی از آنها مستقر میشوند، اظهار کرد: نهالها نیاز به مراقبت بسیار و رعایت شرایط اکولوژیک دارند تا به ثمر برسند.
- احمد رحمانی در گفت و گو با ایسنا، همزمان با روز درختکاری (۱۵ اسفندماه) درباره محیط مناسب کاشت نهال اظهار کرد: شرایط اکولوژیک در نقاط مختلف کشور ما متفاوت و نکته قابل توجه در درختکاری این است که چه درختی برای چه منطقهای مناسب و با آن سازگار است؟
- وی تصریح کرد: شرایط اکولوژیک هر منطقه شامل حداکثر دما، حداقل دما، وضعیت آب و خاک است که باید این موارد را در نظر گرفته شود و درختهای مناسب بکاریم.
- این عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور ادامه داد: هنگامی که یک درخت را میکاریم، اگر شرایط مناسب باشد چندین سال طول میکشد تا آن درخت به ثمر برسد و در مرحله بعدی باید شرایط مناسب برای کاشت درخت همچون چالههای مناسب و خاک مناسب را فراهم و مراقبت کنیم.
- وی افزود: در روز درختکاری تعداد زیادی درخت توسط شهرداری و سازمان منابع طبیعی کاشته میشود ولی تعداد کمی از آنها مستقر هستند و حفظ میشود .مسئله حفظ و استقرار درختان بسیار مهم است.
- رحمانی ادامه داد: شرایط مراقبت از درختان جنگلی با درختان میوهای متفاوت است چراکه درخت جنگلی مقاومت بیشتری دربرابر خشکی و کمآبی دارد اما درختان میوه نیاز دارند تا در فواصل زمانی کم آبیاری شوند و تحت مراقبت بیشتری نیز باشند.
- وی افزود: درختان جنگلی و فضای سبز هم مراقبتهای خاص خود را دارند اما حساسیتشان کمتر از درختان میوه است که این مراقبتها را هم باید در سالهای اول و دوم بعد از کاشت انجام دهیم ولی مثل درختان میوه که باید هرهفته و هر ۱۰ روز به آن آب بدیم برای استقرارشان، درختانی که برای فضای سبز هستند در مدت زمان کمتری این اتفاق می افتد با این حال درختان با هم متفاوتند.
- رحمانی درباره تفاوت میزان مقاومت درختان گفت: بعضی در خشکی و گرما مقاومت بیشتری دارند و اگر ما با فاصله زمانی بیشتری به آنها آب دهیم هم مستقر میشوند ولی بعضی درختان باید با فاصله کمتری آب دهیم و کاملا بسته به شرایط اکولوژیک باید چه مراقبت ها را انجام دهیم و باید با مشاوران منطقه مشورت کنیم تا بهترین کاشت را داشته باشیم.
- این عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور درباره کاشت درخت میوه تاکید کرد: در کاشت درخت میوه اینکه نهال از کجا تهیه شده بسیار نکته قابل توجهی است چراکه درختان میوه اکثرا درختان پیوندی هستند و کسانی که در نهالستان نهال تولید میکنند،معمولا پایههای مقاوم را انتخاب میکنند و بعد با پایههای میوه آن را پیوند میزنند.
وی افزود: درختها باید شناسنامه دار باشند و مشخص باشد که پایه نهالها از چه نهالیست و از کجا پیوند زدهاند که ما بتوانیم زودتر به میوهدهی برسیم.
رحمانی در پایان تصریح کرد:اگر درختها پایه نامناسبی داشته باشند ممکن است هم به آفات و بیماریها حساس شوند و هم سالهای طولانی طول بکشد تا میوه دهند و معمولا چون درختهای میوه را افراد برای برداشت میوه میخرند، بعد از چند سال به نتیجه میرسند که پیوند مناسب و میوه آن کیفیت مطلوب ندارد.
منبع: عصرايران
- دسته بندي شده در : سبک زندگي
- نويسنده : مجله ياس تنها
- تاريخ ارسال : یکشنبه 15 اسفند 1400
- تعداد ديدگاه : 0