آموزش درست کردن رولت مرغ با نان لواش
بخش آشپزي - خانم هاي گرامي با ما همراه شويد تا امروز با طرز تهيه رولت مرغ با نان لواش آشنا شويد
مجله ياس تنها بخش آشپزي
+ مواد لازم برای رولت مرغ با نان لواش
سینه مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
نان لواش ۴ عدد
جعفری ۱/۲ دسته
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس مایونز و خردل به مقدار لازم
طرز تهیه
+ مرحله اول
ابتدا باید مرغ را بپزید. برای پخت مرغ کافی است مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و یک عدد برگ بو و یک پیاز چهار قاچشده و کمی آب داخل قابلمه بریزید و ۱ ساعت بگذارید تا مرغ بپزد. در ادامه مرغ را از آب خارج کنید و بعد از خنک شدن ریش ریش کنید.
+ مرحله دوم
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه کمی تفت دهید تا فلفل دلمه نرم شود. هویج را رنده ریز بزنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس به همراه مرغ و کمی نمک فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
+ مرحله سوم
در ادامه سس مایونز و سس خردل را با هم مخلوط کنید. نان لواش را بردارید و سس را با کمک فرچه روی مواد آغشته کنید. روی نان جعفری خردشده بریزید و یک نان لواش را روی نان قرار دهید، روی نان را مجدد کمی سس بزنید و بعد جعفری را اضافه کنید و روی نان مواد مرغی را بریزید.
+ مرحله چهارم
حالا نان لواش را رول و خوب فیکس کنید. بعد با چاقو تیز برش بزنید. حالا هر برش نان لواش را روی سینی فر یا تابه قرار دهید و روی آنها کمی پنیر پیتزا بریزید و در فر از قبل گرمشده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. برای پخت بدون فر نیز در تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود.
+ نکات کلیدی رولت مرغ با نان لواش
مواد داخل رولت را میتوانید به دلخواه تغییر دهید.
برای فرهای برقی و توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
افزودن پنیر دلخواه است و میتوانید بدون پنیر نیز آن را درست نمایید.
منبع: پارسينه
- دسته بندي شده در : آشپزي
- نويسنده : مجله ياس تنها
- تاريخ ارسال : چهارشنبه 03 فروردين 1401
- تعداد ديدگاه : 0