تعبير ديدن آب در خواب

تعبير ديدن آب در خواب

تعبير ديدن آب در خواب

بخش تعبير خواب - در اين مطلب مي خواهيم درباره ديدن آب در خواب با شما صحبت کنيم . . .

مجله ياس تنها - بخش تعبير خواب

 * خوردن آب
ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی مقدار فراوانی آب پاک و گوارا خورده‌ای، یـعـنـی عمر تو طولانی می‌شود و زندگی و معیشت تو به خوبی می‌گذرد.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی در خانۀ تو خم پر آبی وجود دارد و تو هم از آن می‌خوری، یـعـنـی مال و اموال بسیاری به دست می‌آوری و در راه خوب و نیک هزینه می‌کنی. ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی از پیاله آب می‌خوری، یـعـنـی با «کنیزکی» به طور شرعی آمیزش می‌کنی و از او صاحب فرزندی درستکار می‌شوی. حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی از ظرف شیشه‌ای آب می‌خوری، یـعـنـی زن می‌گیری و مال و اموال بدست می‌آوری.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی 'مانند سگ' مشغول خوردن آب صاف از پیاله هستی، یـعـنـی به خوشی و خوشگذرانی می‌پردازی، ولی در اثر کارهایی که انجام می‌دهی دچار بلا و گرفتاری و فتنه می‌شوی، طوریکه مال و اموالی را که جمع نموده‌ای، اندک اندک بین مردم بذل و بخشش می‌کنی.
ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی آب شور خورده‌ای یـعـنـی عمر تو کوتاه می‌شود و زندگی تو به خوبی نمی‌گذرد.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی آب حوض تیره و تلخ است، تعبیرش غم و اندوه می‌باشد.
اگر ببینی که آب گرم می‌خوری، یـعـنـی بیمار می‌شوی و رنج می‌کشی.

* آب دادن یا سقائی
ابن سیرین می‌گوید: تعبیر سقا، مرد دیندار و باایمان می‌باشد.
اگر ببینی سقائی می‌کنی و به مردم آب می‌دهی، یـعـنـی به مردم خوبی و نیکی می‌کنی ، حضرت دانیال (ع) نیز می‌فرمایند: تعبیر آب دادن به مردم، دین و دیانت و انجام کارهای پسندیده است، ابراهیم کرمانی نیز می‌گوید: اگر ببینی مجانی و رایگان به مردم آب می‌دهی، یـعـنـی در دنیا و آخرت به مردم خیر و نیکی می‌کنی و جاهای خراب و ویران را آباد خواهی کرد، جابر مغربی نیز می‌گوید: اگر ببینی سقا هستی و بدون طمع سقائی می‌کنی، یـعـنـی مشغول امور آخرت می‌شوی، ولی اگر ببینی مشک تو پر از آب می‌باشد و به کسی نمی‌دهی، یـعـنـی مال و اموال جمع می‌کنی ولی از آن خیری نمی‌بینی.

*  فرو رفتن در آب
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی با بدنی قوی و نیرومند در آب فرو رفته‌ای، یـعـنـی به شغل سختی مشغول می‌شوی (مثل ریاست) و حرف تو را در آن شغل قبول می‌کنند (مخصوصاً اگر مسئله‌ای در آن شغل بوجود بیاید). اگر ببینی با لباس و بدنی پوشیده وارد آب صاف و شفافی شده‌ای، تعبیرش قوت دین و ایمان و توکل بر خداوند متعال و همچنین استقامت در کارها می‌باشد.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی که در آب افتاده‌ای، یـعـنـی دچار رنج و غم و اندوه می‌شوی. جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی آب تو را فرو برده و دوباره بالا آورده است، یـعـنـی کار دنیوی که به دست آورده‌ای را کنار می‌گذاری و راه آخرت را انتخاب می‌کنی.
امام صادق (ع) می‌فرمایند: تعبیرهای فرو رفتن در آب عبارتند از: 1- یقین 2- قوت 3- کار سخت و دشوار 4- دوستی و همنشینی 5- کار کردن برای رئیس شهر.

* جاری شدن آب
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی آب‌ها به موقع و به وقت زیاد شده‌اند، یـعـنـی در آن سال فراخی و نعمت و گستردگی خواهد بود، حضرت دانیال (ع) نیز می‌فرمایند: اگر در بیداری فصل بارندگی باشد و یا زمانی که مردم محتاج باران باشند در خواب خودت باران ببینی، تعبیرش بهتر است.
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی زمین آب‌های زیادی خورده (آب‌های زیادی وارد زمین شده است)، یـعـنـی مردم در آن سال در سلامتی و عافیت هستند، همانطور که در قرآن کریم آمده: وَقِیلَ یَا اَرْضُ ابْلَعِی مَاءكِ وَیَا سَمَاء اَقْلِعِی وَغِیضَ الْمَاء... _ فرمان الهی رسید که ای زمین آبت را (که بیرون داده‌ای) فرو ببر، و ای آسمان (تو نیز از باریدن) باز ایست، آب فرو رفت... (هود-44).
اگر ببینی که از سر مردم آب می‌ریزد، یـعـنـی در آن سال فراخی و نعمت و گستردگی خواهد بود، همانطور که در قرآن کریم آمده: اَنَّا صَبَبْنَا الْمَاء صَبًّا _ این ما بودیم که آب را به کیفیتی که انسان‌ها خبر ندارند از آسمان فرستادیم (عبس-25).


* آبیاری
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی باغ و زمین کشت را با استفاده از 'جوی آب' و رود آبیاری می‌کنی، تعبیرش بدست آوردن مال و اموال و رها شدن از غم و اندوه می‌باشد.

* سایر موارد
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی آب‌ها به موقع و به وقت زیاد شده‌اند، یـعـنـی در آن سال فراخی و نعمت و گستردگی خواهد بود.
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی کسی آب پاک روی تو ریخته است، یـعـنـی از آن شخص به تو خیر و فائده می‌رسد،‌‌‌‌‌ ولی اگر آبش تیره بود تعبیرش برعکس حالت قبلی می‌باشد. ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی که به طور ناگهانی و بی‌خبر روی تو آب گرم ریخته‌اند، یـعـنـی بیمار می‌شوی یا دچار غم و اندوه شدیدی خواهی شد. (دفع بلا و گرفتاری)
ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی روی آب دریا و رودخانه و... راه می‌روی، تعبیرش ایمان و اعتقادات پاک تو می‌باشد.
جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی که در خانه‌ تو آب تیره و کدر جمع شده، یـعـنـی در آن سال نعمت و فراوانی کم می‌شود.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی به خانه‌ای که در آن آب ریخته شده است وارد شده‌ای، یـعـنـی غمگین و آشفته می‌شوی.
حضرت دانیال (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی به باغ آب می‌بری، یـعـنـی با زنی ازدواج می‌کنی یا «کنیزکی» به دست می‌آوری.
ابن سیرین می‌گوید: اگر ببینی از «آلت مردی» تو آب صافی بیرون آمده است، یـعـنـی صاحب فرزندی درستکار و پرهیزکار می‌شوی، ولی اگر تیره بود، یـعـنـی صاحب فرزندی نادرستکار و بدکردار می‌شوی. جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی از «فرج»

* توضیحات
در اینجا منظور از فرج آلت جنسی زن (کُس) می‌باشد.
تو آب صافی بیرون آمده است، یـعـنـی صاحب فرزند درستکار و پرهیزکار می‌شوی، ولی اگر ببینی آب تیره‌ای بیرون آمده است، یـعـنـی دارای فرزندی بدکردار خواهی شد.

منبع: تعبيرستان

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
< <