پاداش زيارت امام رضا(ع) چيست؟
بخش ديني - کارشناس مذهبی گفت: پاداش زائری که نسبت به امام رضا علیه السلام شناخت داشته باشد، بهشت برین است. . . .
حجت الاسلام محمد ابراهیمی پور گفت: شب بیست و یکم ذی العقدة به خود میبالد که میلاد علی بن موسی الرضا علیه السلام، عالم آل محمد (ص) در آن واقع شده است. امام رئوف و مهربان ما که صادق آل محمد علیه السلام آرزو میکند کهای کاش زمان او را درک میکردم. (بحار ج ۴۹ ص ۱۰۰ ح ۹)
- او میگوید: رافت و مهربانی علی بن موسی علیه السلام زبانزد خاص و عام است تا جایی که امام رئوف ما ملجا و پناهگاه مردمی از دیگر مذاهب و ادیان است و حکایات بسیاری در این مورد وجود دارد.
- کارشناس مذهبی ادامه داد:، اما آنچه به نظر تا حدودی مغفول واقع شده مقام علمی حضرت رضا علیه السلام است، از آنجایی که زمان امام باقر و امام صادق علیهما السلام زمان شکوفایی علوم اسلامی و انسانی بود و دانشمندان زیادی پرورش پیدا کردند و جامعه رنگ بوی علمی گرفته بود و این امورهمه باعث شد که سوالات و شبهات مردم در زمان امام رئوف علیه السلام زیاد شود.
- حجت الاسلام ابراهیمی پور گفت: امام رضا علیه السلام، پاسخ همه این سوالات و شبهات را دادند تا جایی که ابراهیم بن عباس میگوید هیچ گاه ندیدم از امام رضا علیه السلام چیزی پرسیده شود جزء اینکه آن سوال را پاسخ میدادند. (عوالم العالم ج ۲۲ ص ۱۷۹_۱۸۰)
- به گفته او، با رجوع به منابع حدیثی وروایی این واقعیت و حقیقت برای انسان بیشتر واضح میشود که ائمه علیهم السلام حقیقتا خزّان علم اند و فقط به واسطه آنها میشود خداوند را شناخت.
- این کارشناس مذهبی ادامه داد: در مورد زیارت حضرت در روایات بسیاری گفته شده که پاداش زائری که نسبت به امام علیه السلام شناخت داشته باشد، بهشت برین است.
- او میگوید: در روایتی از وجود نازنین امام کاظم علیه السلام نقل شده:کسی که قبر فرزندم را زیارت کند و شبی را نزد او به سر برد مانند کسی است که خداوند را در عرش زیارت کند. (وسائل الشیعه ج ۱۰ ص ۴۴۳)
حجت الاسلام ابراهیمی پور گفت: هر کسی غلامی و نوکری این خاندان را انجام داد راه سعادت را در پیش گرفته و هر کسی جسارت و کوتاهی در حق این خاندان کرد قطعا راه ضلالت را در پیش گرفته، امید است خداوند ما را از نوکران و شیعیان واقعی این خاندان قرار دهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
بازنشر: مجله ياس تنها
- دسته بندي شده در : بخش ديني
- نويسنده : مجله ياس تنها
- تاريخ ارسال : شنبه 21 خرداد 1401
- تعداد ديدگاه : 0