عابدزاده اشک خانم بازيگر را درآورد

عابدزاده اشک خانم بازيگر را درآورد

عابدزاده اشک خانم بازيگر را درآورد

بخش سينما - يکي از خانم هاي بازيگر سينما خاطره جالب از تعقيب دروازه بان سابق تيم ملي ايران تعريف کرد

مجله ياس تنها - نعیمه نظام دوست بازیگر سینما و تلویزیون خاطره جالبی از علاقه و برخوردش با احمدرضا عابدزاده تعریف کرد. نعیمه نظام دوست بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه معرکه درباره علاقه‌اش به فوتبال گفت: در دوران راهنمایی به فوتبال علاقه‌مند شدم. آن هم به خاطر احمدرضا عابدزاده. در آن سال‌ها مثل تمام طرفدار‌ها پوستر‌ها و عکسهایش را جمع می‌کردم. 

نظام دوست در ادامه گفت: سال‌ها گذشت و بازیگر شدم و با بسیاری از فوتبالیست‌ها دوست شدم، اما عابدزاده را ندیدم. بار‌ها از دوستان فوتبالی ام خواستم تا من را پیش عابدزاده ببرند تا او را ببینم.

حتی زمانی که او را در تلویزیون می‌دیدم اشک می‌ریختم. یک بار در مکانی او را دیدم که با ماشین خود (بلیزر) رد شد و من هم سوار بر رنو بودم و دنبالش رفتم. بالاخره پشت یک چهارراه به او رسیدم و گفتم یک دقیقه صبر کنید من با شما کاری دارم. عابدزاده با اون ابهتش گفت نخیر خانم، بفرماید. گفتم آقای عابدزاده من با بقیه طرفدارهایتان فرق دارم و هنرمند این جامعه هستم. او هم گفت نخیر خانم و رفت.»

خانم بازیگر گفت: برخورد بد عابدزاده باعث نشد تا بیخیال شوم و دوباره پشت سرش راه افتادم و تعقیبش کردم. او وارد یک مغازه شد و من هم ساعت‌ها جلو در مغازه منتظر ماندم، اما او بیرون نیامد. منم عصبانی به خانه برگشتم و تمام عکسهایش را پاره کردم.

تابناک با تو

, , , , ,

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
< <